La Fallera Calavera

A partir del joc de cartes La Fallera Calavera

A partir del conegut joc de cartes La Fallera Calavera d'Enric Aguilar, arriba la versió teatral d'esta història tan tètrica com divertida. Una recreació de la divertida i èpica trajectòria d'una fallera que, sense saber ben bé per què, l'any 2070 retorna a la vida la Nit de Tots Sants i es veu obligada a jugar al joc que duu el seu nom per tal de reclamar venjança i que el seu esperit puga estar en pau per sempre.

Acompanyada de la Reina de les Festes de Castelló i la Bellea del Foc buscarà la forma d'arribar a Benidorm, on el poder malvat s'ha instaurat i no deixa cabuda ni a la diversitat ni a la lliure propagació de les festes populars, i que a més ha instaurat el xoriç com a nou ingredient per preparar la paella... És a dir, ara l'arròs amb coses es la recepta oficial.

Jaume I, el Capità Moro d'Alcoi, Monleon i l'ajuda del públic serà vital per tal que estes heroïnes i representants de les festes més emblemàtiques de la nostra festa puguen arribar a bon port i aconseguir el seu objectiu.

Una obra divertida, desbaratada i que, a més, ens permet fomentar el nostre característic esperit d'autocrítica, així com una revisió dels nostres valors culturals i festius que ens identifiquen com a poble i ens fan ser el que som.

Otras propuestas de Teatro en Valencia:
Abono Teatro Talia+

¡Abónate!

13 de marzo

Abono Teatro Talia+

Teatre Talia
¡Ya a la venta!

¡Abónate!

infoComprar entradas
Maror

Mar de fondo

10 de abril

Maror

Teatre Talia
Del 10 al 21 de abril de 2024

20% dto. Especial 30 Aniversario

infoComprar entradas
Burro

Protagonizada por Carlos Hipólito

17 de abril

Burro

Teatro Olympia
Del 17 al 21 de abril de 2024

20% dto. Venta anticipada

infoComprar entradas
Via Escènica. 20 de abril

Funciones: matERiaL y Plat de pasta

20 de abril

Via Escènica. 20 de abril

TAC Catarroja
20/04/2024

Funciones: matERiaL y Plat de pasta

infoComprar entradas